• Suomi
  • Svenska

Sinun ST1-huoltoasemasi!

Sijaitsemme Kemiössä, lähellä keskustaa. Saat meiltä maistuvaa lounasta, autokorjaamopalveluja, uudet renkaat ja aina mitä parhainta palvelua. Tankkausautomaattimme palvelee ympäri vuorokauden. Tervetuloa!

Tutustu »

AUTOASI -autokorjaamo

Autokorjaamomme palvelee kaikkia automerkkejä. Teemme ilmastointihuollot, pyörien aurauskulmien säädöt nelipistemittauksella, viaetsinnät tietokoneella, sekä muut korjaukset. Soita ja kerro huoltotarpeesi!

Tutustu »

DACAPO -lounaskahvila

Tervetuloa aamiaiselle, lounaalle, kahville! Tarjoilemme maistuvaa kotiruokaa sekä itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Poikkea kupposelle kuumaa tai syö vatsasi täyteen! Palvelemme aina ilolla!

Tutustu »

Tervetuloa hyvän palvelun huoltoasemalle!

Huoltoasemamme huoltaa autoja sekä korjaa hydrauliikkaa. Voit myös ostaa ja asennuttaa meillä renkaat autoosi. Vuokraamme pakettiautoja ja autojen peräkärryjä. Tankkausautomaattimme on avoinna ympäri vuorokauden.

Autokorjaamomme huoltaa ja korjaa kaikkia automerkkejä. Korjaamollamme on myös vuokra/sijaisauto

Lounaskahvilamme DACAPO kutsuu lounaalle ja herkutteluun! Tarjoilemme maistuvaa ruokaa, kahvia, itse leivottuja makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Poikkea Kemiön keskustassa ja tule ystävällisen asiakaspalvelun pariin!

Autokorjaamo on avoinna arkisin 8-12 ja 13-17.

Huoltoasema on avoinna arkisin ja lauantaisin 8-18 sekä sunnuntaisin 10-18.

Kahvila on avoinna arkisin 7-18. Lounasta tarjoilemme 11-13 välisenä aikana. Huhtikuusta syyskuuhun kahvila on avoinna myös lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-18.

Huoltoasema ja vuokraus (02) 421 038

AUTOASI-autokorjaamo (02) 421 745

DACAPO-lounaskahvila (02) 420 893

Finnish